Förlovningsringar  |  Om oss  |  Förlovningsringsguide  |  Kontakta oss

fria på nyårsafton

Fria inte då det är högtid!

Det finns de som tror att bästa dagen för frieri är nyårsafton eller annan högtid men detta är fekaktigt. Det är klart att du gör som du vill med ditt frieri. Du kan fria offentligt eller hemma i bastun. Men betänk vilken särskild dag detta kommer att bli för er. Det är ju dagen ni bestämmer er för att knyta band. Om denna dag får sitt eget särskilda datum blir det en högtid för er för all framtid.

Nyår och andra högtid är ju redan dagar som ni kommer att fira på något vis. Då är det synd att denna särskilda händelse ska drunkna i det som redan firas. Dessutom kan det ju bli svårt att fria en dag då ni kommer att vara med familj och vänner. I varje fall om du tänker att det här bör vara en privat händelse. Finns risken för att hon säger nej vill du ju inte sabba nyårsfesten med detta!

Har du tänkt köpa en dyrare ring som en förlovningsring med diamant är det ju också skönt om du skaffar den under en tid då du inte har stora utgifter för andra högtider då det ska köpas presenter och dyr mat.