Förlovningsringar  |  Om oss  |  Förlovningsringsguide  |  Kontakta oss

offentligt frieri

Är det smart att fria offentligt?

Ibland är det helt underbart att fria offentligt. Ni går på bio och så kommer det en reklamfilm som är för henne och bara henne. Filmen talar om att du vill gifta dig och samtidigt går du ner på knä och hela biografen jublar. En del har gjort detta inför matcher med tusentals människor som åskådare. Men är det okej att fria offentligt?

Den här frågan beror helt och hållet på henne. Om hon inte tycker om att folk är medvetna om hennes liv och inte vill bli kändis för en minut så är det ju inte så fint att göra på detta vis. Men det betyder inte att du inte kan fria med effekt. Det finns ju vägar att gå. Om du till exempel skriver frågan i snön på sjön där hon åker förbi med tåget varje dag så blir det ju inte pinsamt när det är skrivet på ett sätt som gör att bara hon förstår.

Sitter du i samma tågvagn kan du ju räcka över asken med en förlovningsring med diamant. Då blir det en form av offentligt frieri som ändå inte känns så offentligt.

På samma sätt kan du skicka upp en ballong med frågan utan att folk fattar att det är hon men hon gör det. Offentliga frierier kan vara hur kul som helst om de görs på ett smakfullt sätt.

Här är exempel på offentliga frierier som uppskattades: